Syötävän hyvät päivät

Roviantin mausteet

Maistele makuja meiltä ja muualta

Ravintoloiden tarjonnasta voit maistella maistelusetelillä mitä mielenkiintoisempia makuja meiltä ja muualta. Maistelusetelillä saat 6 annosta yhteishintaan 18 € (yhden kustakin ruokapisteestä)!

Cono Sur -viinipiste
maailman viinejä maisteltavana

Mikä viini sopisi parhaiten paistettujen ahvenien, entrecoten tai possuvartaiden kanssa? Tai mikä olisi oikea valinta lämminhenkisiin illanistujaisiin? Roviantissa saa vastauksia myös näihin kysymyksiin. Cono Surin viininmaistelupisteessä pääset viinien maailmaan maistelemalla monipuolisia Cono Surin viinejä.
Laajasta valikoimasta löydät viinin jokaiseen hetkeen tai käyttötarkoitukseen. Cono Surin viinit välittää Winestate.

VALIO PIIMÄBAARI

Maistuisiko piimäsmoothie? Tuore ja raikas Valio piimä on terveellinen jokapäiväinen ruoka- ja välipalajuoma. Tule tutustumaan Suomen laajimpaan piimävalikoimaan, joka on pukeutunut uusiin raikkaisiin pakkausdesigneihin ja maistamaan houkuttelevia piimäjuomia, joiden reseptit löytyvät Valion uudistuneelta www.valioreseptit.fi -sivustolta. Asiantuntijamme auttavat Sinua löytämään juuri Sinun vatsallesi sopivimman kalsium- ja proteiinirikkaan piimän. Valio piimä – tee vatsallesi hyvää, ota hitaasti.

Piimäbaari on avoinna klo 11-18.

 

LÄHITUOTTEIDEN TORI

Aivan Piknik Areenan tuntumassa tarjoaa Roviantin ajan parastaan Lähituotteiden tori. Täältä hankit maistuvia tuliaisia ja kivoja käsitöitä aidossa toritunnelmassa.

Makuelämysten tuottajat

Kärsäkäs: makuveistäjän hyytelöt ja mehut, palvimakkarat, HC Whiskey salami, Kaamoslihan säilykkeet, Willikalan säilykkeet

Raunon Perinneleipä: käsinleivotut, lisäaineettomat leipomotuotteet, pääsääntöisesti luomujauhoista

Calendan yrtit: luomuyrtit, mausteet, yrttimausteet, yrttiteet

Vesalan Marjatila: mehut, hillot, hyytelöt, makeiset, juomat, nippusipuli

Ritvan Herkku: Maakuntien Paras -tuotemerkin saaneet, lisäaineettomat Lempeä Valkolöökikastike ja Lempeä Tervalöökikastike

Helena Joensuu-Tervola: hunajaa, vadelmaa sekä niiden jalosteita, Hellun huikopala, hunajapohjaiset leivonnaiset

Käsitöiden tekijät

Nurin Kurin: puuvillaiset ja pellavaiset takit, tunikat, liivihameet, käpykorut, koivuntuohikorut, unisukat

Tmi Kookos Crafts: maatuska-kuosiset kangaskassit, käsilaukut, vyöt, kaula- ja rannekorut sekä muut värikkäät tekstiilituotteet (100 % puuvillaa)

 Are Vision Sirpa Lehtikangas: taidejulisteet, taidekortit, maalaukset

MinNalle: lahjatavarat ja sisustustuotteet